Pers/media

Award Time, Baby!

Voor het 4de jaar op rij is ons huismerk B.Brut in de prijzen gevallen! B.Brut Tradition won reeds zilver en brons. B.Brut rosé is al 2x de trotse winner van de gouden medaille in de Sparkling wines Category Exclusive. De awards worden door professionals toegekend in het Londense Marriott hotel. Cheers!

Glass of Bubbly Awards
 • Get to know us...

  Lise en Nomi maken furore met eigen schuimwijn: "We zijn zelfs al bezig met onze eigen champagne"

  Lees ons artikel in HLN, over de start van onze zaak. Leer ons kennen, en deel het met iedereen.

  HLN 
 • But there is more ...

  De passie van wijn was al sinds kindsar aanwezig. Het mooie KW heeft ons geïnterviewd en we zijn nog steeds blij met hun bezoek.

  Krant van West-Vlaanderen 
 • But what else?

  ROESELARE-

  Lise Vandewalle en Nomi Penneman van wijnhandel B.Brut vielen opnieuw in de prijzen bij een belangrijke wedstrijd in Groot-Brittannië. Het koppel verhuist deze maand naar de Zuidstraat en breidt het assortiment uit met delicatessen.

  NIEUWSBLAD 

Bij het wijnkanaal

Onafscheidelijk Duo

"Onafscheidelijke duo's Vrouw & man

Dit jonge koppel uit Brugge had het stoutmoedige idee om in ons land een nieuw merk van schuimwijn te lanceren: B.Brut. Ze hebben al een Luxemburgse schuimwijn, een Crémant de Bordeaux en een champagne in hun gamma (bbrut.com, prijzen vanaf € 11,90)." 

Wijnkanaal

Privé Tasting!!

Let taste it!

"Exclusieve wijnshop met een prachtig aanbod aan crémant, champagne, award winnende schuimwijnen en exclusieve Franse & buitenlandse wijnen. Voor ieders smaak en budget, met privé-tastings op maat."

Cityzine

Volg onze awards

Glass of Bubbly

https://glassofbubbly.com/glass-of-bubbly-awards-2020-results/

https://glassofbubbly.com/the-worlds-finest-glass-of-bubbly-awards-2019-results/

https://glassofbubbly.com/the-worlds-finest-glass-of-bubbly-awards-2018-results/

https://glassofbubbly.com/2017-award-results/

Kijk nu

WINE- & FOODPAIRING

Tijdens iedere tasting is het steeds ook mogelijk of food bij te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd om alle wijntjes te matchen aan het ideale gerecht en omgekeerd. Zodat je de maximale smaakbom uit zowel je food als je dranken haalt! Klik hieronder zeker eens door naar onze Facebookpagina en B.Friend of B.Brut. Hierop worden regelmatig wine- & foodpairing ideetjes gepost.

MORE THAN WINE

Ontdek ons nieuw assortiment delicatessen en fijne buitenlandse / Franse wijnen. Cadeautip : Alles is steeds beschikbaar in een geschenkdoosje, samengesteld naar jullie smaak en budget!