Onze Partners

B.Brut - The Brand

B.Brut is de overkoepelende naam voor ons merk. Hieronder bieden wij een reeks exclusieve schuimwijnen aan, die wij rechtstreeks laten bottelen in Luxemburg. Verder valt er in onze wijnwinkel veel meer qua bubbels te ontdekken. Crémants, champagne, cava,...Klik hieronder snel even door om meer te weten over onze sparkling wines. Of ontdek onze online wijnwinkel.

Catalogus
 • Chateau La Marzelle

  Deze cru van 16,28ha werd in 1997 aangekocht door de Belgische familie Sioen uit Ardooie. Die investeerden serieus om de Cru terug naar de top te krijgen, met als beloning de rang St. Emilion Grand Cru Classé in het nieuwe klassement van 2012. Dit vooral door de kennis van Michel Rolland en Jean-Luc Thunevi! Het terroir bestaat uit 3 bodemtypes: steen-, zand-klei- en een stuk zandgrond. De cultuur is biologisch gericht zonder chemische onkruidbestrijding, ook wordt er geen chemische mest gebruikt. De wijn rijpt 100% op eik (waarvan 95% nieuwe eik) gedurende 18 maanden. (Het terroir ligt niet ver van Chateau Figeac!)

  Bezoek La Marzelle 
 • Champagne Collet

  Champagne Collet is het oudste coöperatieve productiehuis van champagne Äy gesticht in 1921 door Raoul Collet. Het domein strekt zich over 650 hectares wijngaarden, uit de beste crus van de Champagne.  

  "Nieuwe installaties in Oger met een stockeringscapaciteit van 37 miljoen flessen. De nieuwe persen kunnen elk 29000 en 27000 hectoliters verwerken. Er worden meer dan 20 crus in de samenstelling, tot 10 % reservewijnen nodig (afhankelijk van de jaargangen) om het eigen karakter van de champagne te bewaren."

  Deze champagne heeft 48m gerijpt sur lattes in de kelders. Dus met opzet langer gerijpt (minimum 15m) om een champagne af te leveren die optimaal rijp is. Beschikbaar bij ons in gamma : Brut, brut rosé, Art déco, Magnum, blanc de blancs, Extra brut premier cru,... vanaf 30,00-

  Bezoek Maison Collet 
 • But what else?

  Al meer dan 80 jaar is Barrière Frères gespecialiseerd in Grands Crus Classés-wijnen uit Bordeaux. Het vakmanschap en de ruime ervaring van Barrière Frères maakt hen tot een onmisbare partner in de verdeling van de beste wijnen uit de Bordeaux. 

  Bezoek Barrière-Frères 

Ons eigen label

BARBUSSE

Wij zoeken steeds naar eigen kwaliteiten, via onze samenwerking met LGI, kunnen we hierdoor wijnen samenstellen volgens de smaak die de klanten willen.

Bestel nu

Top voor zijn Prijs

Louis Eschenauer

Uniek Bordeauxhuis, met domeinen in de languedoc. Ze brengen een smaakpallet van de Bordeaux. Onze topsegment van huiswijnen, ook beschikbaar in inox vaten van 25l. Louis Eschenauer is geboren in de Alsace, maar heeft zich weten vestigen in Bordeaux, uit voorliefde voor de Chatêau-wijnen.

Bezoek de site

Let's go to Napa Valley

Ironstone Vineyards

Ironstone Vineyards is a premier Calaveras County destination with Wine Tasting, Dining, Estate Tours, Fabulous Gardens, Weddings, Concerts, Corporate Events, Wine Caves, Jewelry Shoppe and more awesome things to do in Murphys, CA.

Our wines reflect the diversity of offerings from the Lodi and Sierra Foothills Appellations of Northern California. Through emphasizing the practice of Sustainable Viticulture, Ironstone Vineyards conserves water use, builds healthy soil, and maintains our surrounding wildlife habitat.

USA

WINE- & FOODPAIRING

Tijdens iedere tasting is het steeds ook mogelijk of food bij te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd om alle wijntjes te matchen aan het ideale gerecht en omgekeerd. Zodat je de maximale smaakbom uit zowel je food als je dranken haalt! Klik hieronder zeker eens door naar onze Facebookpagina en B.Friend of B.Brut. Hierop worden regelmatig wine- & foodpairing ideetjes gepost.

SERENA 1881

Buiten de exclusieve en uitstekende Prosecco's van Serena 1881.

Bieden zij ons ook een prachtige kwaliteit van IGT wijnen op keykegs/vaten. Door dit unieke systeem, kunnen onze klanten in een recordtijd, wijnen serveren aan een uitstekende kwaliteit

Serena 1881

MORE THAN WINE

Ontdek ons nieuw assortiment delicatessen en fijne buitenlandse / Franse wijnen. Cadeautip : Alles is steeds beschikbaar in een geschenkdoosje, samengesteld naar jullie smaak en budget!

Let's go to New Zealand

Misty Cove Vineyards

Wijngoed “Misty Cove” is het levenswerk van Andrew Bailey. De naam van dit wijnhuis verwijst naar het groene kustgebied in het noorden van Marlborough, de wijnregio waar dit domein gelegen is. Dit gebied op het zuidereiland kenmerkt zich door honderden baaien die in de ochtend bedekt worden onder een dikke laag mist, maar in de namiddag baden in de volle zon. Een gedroomde plek voor wijnbouw dus. De regio staat gekend voor zijn geweldig intense en expressieve sauvignon blancs. Geen verrassing dus dat dit één van de specialiteiten is van Andrew. Misty Cove trekt voluit de kaart van kwaliteit en eigenheid: naast strakke en sappige sauvignon heeft het huis ook verrassende variëteiten in het prachtige portfolio. De Bourgondische beroemdheden pinot noir en chardonnay doen het ook uitstekend in Nieuw-Zeeland, maar ook very unusual suspects als grüner veltliner en sauvignon gris maken furore bij Misty Cove.

Misty Cove

Eviva Espagne

Bodegas Matteo

Beperkte productie in goede wijnjaren. Wijnen met een hoge terroir expressie. Hun vatenselectie is van cruciaal belang voor complexe en elegante aromatische profielen. Fijn hout zorgt voor aroma's van gestoofd fruit, elegante afdronk, goed geïntegreerde toast, romige nuances. De Franse vaten komen uit Allier, Tronçais, Nevers, Bertranges, Jupilles. Maar ook uit de VS uit Pennsylvania, Ohio en Missouri. De selectie van hun oudste wijngaarden met de fijnste selectie van vaten uit de kuiperij leveren de beste kwaliteiten op waarmee ze tot buiten de landsgrenzen beroemd zijn geworden. Gekwalificeerde oorsprongsbenaming Rioja is de norm voor hun producten.

Bodegas Mateos

Simply the best

Cantina Tramin

Wijnen uit de tweetalige streek Alto Adige staan bekend om hun distinctieve karakter en uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit komt voort uit het uitstekende bergterroir wat zich onder andere uit in frisse, fruitige en levendige wijnen. 
Onze wijnmakerij wordt beschouwd als een van de oudste en meest traditionele van Alto Adige. Het was het jaar 1898 waarin Christian Schrott, een priester uit Parijs, besloot een coöperatief van wijnmakers in Tramin (Termeno) op te richten. Meer dan 100 jaar later is het Tramin coöperatief uitgegroeid tot een bedrijf dat de inspanningen van ongeveer 300 gepassioneerde wijnboeren over een oppervlakte van 230 hectare coördineert, het gebied tussen de steden van Tramin, Egna, Montagna en Ora.

Tramin ziet streng toe op de teelt waardoor er door de jaren heen een bijzonder hoog kwaliteitsniveau behaald is. De inspanningen van dit bedrijf en die van de bijzonder begaafde wijnmaker Willi Stürz zijn ook in de wijnwereld buiten Italië niet lang onopgemerkt gebleven. Hun wijnen staan vandaag de dag zowel nationaal als international bekend om hun consistent hoge kwaliteit. Een goed voorbeeld is de mooie vernoeming in:
The Wine Advocate: “It’s hard to go wrong with any of these wines from Tramin, one of the best and most consistent wineries in Italy”.

Bezoek Cantina Tramin