Zoals als eerder vermeld, kan je bij B.Brut steeds wijntjes proeven! Maar wens je een (uitgebreidere) privé degustatie met vrienden of familie? Dat kan! Wij verzorgen namelijk tastings, volledig op maat, op verplaatsing of in de wijnshop zelf.

Een private degustatie is volledig op maat samengesteld : wens je hapjes tijdens de proeverij? Een bepaald thema of als verrassing? Voorkeur van soort wijn? Wens je een uitgebreide uitleg per wijn of mag dit beknopt blijven? … Geen probleem! Naargelang jullie smaak en budget maken we er een super tasting van 🙂

De prijs? GRATIS We vragen enkel een bestelling van minimum 50 euro per koppel achteraf. Let wel op : bij aanvragen voor champagne tastings, grand cru degustaties, speciale foodie wensen, verplaatsing verder dan 50km van de shop,… vragen wij een kleine meerwaarde. Aarzel zeker niet om hiervoor een prijsaanvraag te doen via info@bbrut.com of 0471/66.20.96

Have a TASTE!!
Kabeljauw is het hele jaar door te verkrijgen, maar de komende maanden tem april – mei is de aanvoer het hoogst. Profiteer hier dus zeker van! 
Did you know?
Afhankelijk van je bereidingswijze verschilt je wine- & foodpairing!
Hier alvast enkele voorbeeldjes :
Geroosterde kabeljauw is perfect met een glaasje pinot noir.
Verwerk je de vis in een Zuiderse bereiding met tomaten, pepers en chorizo, drink hierbij dan een full-bodied cabernet sauvignon. 
 
Don’t forget : COD IS A MEDIUM TEXTURED FISH!
Daarom is het altijd goed die te combineren met een rijke volle witte wijn die een houtlagering ondergaan heeft. Denk maar aan een Franse chardonnay, droge chenin blanc uit Z-Afrika of pinot gris uit de Elzas streek. 
Zeker het proberen waard dus 🙂 Bon appétit!