TASTING

Did you know?

Bij B.Brut is het mogelijk om een privé proeverij samen te stellen volledig naar jullie budget & smaak. Van 30minuten tot 2u, voor beginnelingen in de wijnwereld tot gevorderden, op verplaatsing of in de wijnwinkel, tijdens de lunch of liever na het werk, enkel huiswijntjes of toch liever bubbels,... Alles is mogelijk bij ons. 

De kostprijs voor een private tasting? Volledig gratis! Wij vragen enkel achteraf een bestelling van minimum 50,00- per koppel. 

Neem zeker eens contact met ons op voor meer info. Ideaal om als cadeau te geven :)

WINE-& FOODPAIRING

Tijdens iedere tasting is het steeds ook mogelijk of food bij te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd om alle wijntjes te matchen aan het ideale gerecht en omgekeerd. Zodat je de maximale smaakbom uit zowel je food als je dranken haalt! Klik hieronder zeker eens door naar onze Facebookpagina en B.Friend of B.Brut. Hierop worden regelmatig wine- & foodpairing ideetjes gepost.

WE'RE MOVED!

Sinds mid november vind je ons terug in de Zuidstraat 70 te Roeselare. Onze visie op wijntjes, concept en merk blijft natuurlijk hetzelfde. Maar we breiden uit!

 

Ontdek ons nieuw assortiment delicatessen en fijne buitenlandse / Franse wijnen. Cadeautip : Alles is steeds beschikbaar in een geschenkdoosje, samengesteld naar jullie smaak en budget!

IMG_5033.jpg

+32 (0)471/66.20.96

Zuidstraat 70 - 8800 Roeselare - BELGIUM

©2020 door Maison B.Brut. Met trots gemaakt met Wix.com