Noteer alvast 25 februari 2019 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 11e maal haar deuren! De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 7.400 professionele bezoekers, zal opnieuw plaatsvinden in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Vier dagen lang zal u de tijd hebben om maar liefst 170 standhouders te ontmoeten en hun aanbod te ontdekken.

De standhouders zijn met de grootste zorg geselecteerd om u zo optimaal te kunnen laten genieten van de diversiteit en kwaliteit die op de beurs zal aangeboden worden. Komende editie pakken we opnieuw uit met een etagetent en zullen er wederom verschillende infosessies doorgaan.

De vakbeurs gaat door van maandag 25 februari tot en met donderdag 28 februari 2019. Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

STAND 3519 is B.BRUT! Iedereen welkom voor een glaasje bubbels šŸ™‚

De beurs is toegankelijk mits registratie vooraf op deze website, aan de hand van de registratiecode die bij de standhouders verkrijgbaar zullen zijn. Registreer zeker op voorhand, anders betaalt u een toegangsprijs van ā‚¬ 15. Zonder uitnodiging bedraagt de toegangsprijs ā‚¬ 50.

Tickets op aanvraag bij ons te verkrijgen. Let op : wees er snel bij want beperkt aantal vrijkaarten!

https://horecabeurs.be/nl/exposanten/exposantenlijst/bbrut